Εγγραφές μαθητών στην Α’ τάξη

Μετά την οριστική κατανομή των μαθητών στο σχολείο μας (από την διεύθυνση https://e-eggrafes.minedu.gov.gr) και λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού COVID-19, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να αποστείλουν Υπεύθυνη Δήλωση  μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σχολική μονάδα ή να παρουσιαστούν για την οριστική εγγραφή, προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται.
Οι εγγραφές των μαθητών γίνονται από 1 Σεπτεμβρίου 2020 και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων. Οι γονείς- κηδεμόνες για την οριστικοποίηση τη ανανέωσης εγγραφής στέλνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα παρακάτω δικαιολογητικά ή προσέρχονται στο σχολείο το χρονικό αυτό διάστημα και συγκεκριμένα την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 για τους μαθητές της Α’ τάξης, προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης με το αποτέλεσμα της τοποθέτησης στο σχολείο.
2. Υπεύθυνη Δήλωση για την νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας μαθητή/τριας και της αποδοχής της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του /της μαθητή/τριας καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.
Σε περίπτωση αποστολής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η υπεύθυνη δήλωση πρέπει να συνταχθεί μέσω της ιστοσελίδας του https://www.gov.gr/
3. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Σε περίπτωση μη έκδοσης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας γίνεται προσκόμιση Πιστοποιητικού του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια.
4. Το Δελτίο Υγείας Μαθητή το οποίο μπορείτε να προσκομίσετε το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Χωρίς δελτίο υγείας ο μαθητής/τρια δεν μπορεί να συμμετάσχει στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής και καταχωρούνται απουσίες για τις ώρες του συγκεκριμένου μαθήματος. Το Δελτίο Υγείας μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.